Siirry suoraan sisältöön

Asiakkaiden palaute

Minulla on etuoikeus työskennellä upeiden ihmisten kanssa. Tämä on osa saamastani asiakaspalautteesta.

Timo M.

“Hyvää ja reilua palvelua. Iso plussa kun asiakkaan ei tarvitse olla nörtti, ja silti ymmärretään mitä tarkoitetaan. Samoin asiat osataan selittää ymmärrettävästi asiakkaan suuntaan.”

http://www.citymail.fi/

Nörtti kotiin. Services for websites.

Liliana M.

"Erinomaista palvelua!"

Liina S.

Liina ja minä olemme työskennelleet yhdessä jo jonkin aikaa erilaisten projektien parissa.

Yksi on kevyt verkkosivusto hänen työstänsä seksuaaliterapeuttina, https://liinasievers.fi.

Toinen on hänen henkilökohtaista blogiaan varten, joka kertoo hänen matkastaan paljain jaloin kengillä vuoden ajan, https://paljasjalkavuoteni.fi.

Kolmas projekti on ollut jälkituotantopalvelujen tarjoaminen hänen "Takaisin Elämään – Yli uupumuksesta", joka löytyy Suplasta.

Ben G.

Benin tyttären kannettavasta tietokoneesta oli loppumassa tallennustila, joten konsultoin häntä parhaasta mahdollisesta ratkaisusta. Sovittu ratkaisu oli asentaa kiintolevy kannettavan tietokoneen laajennuspaikkaan.

Tätä tapausta helpotti se, että kyseisessä Lenovon kannettavassa tietokoneessa on valmiina tila toinen kiintolevylle. Jos näin ei olisi ollut, olisimme silti voineet lisätä tallennustilaa, mutta prosessi olisi ollut hieman pidempi ja työläämpi.

Jonathan H.

Jonathan on freelance-näyttelijä ja muusikko. Nyt hän asuu Espanjassa, ja hänen kannettavassa tietokoneessaan ilmeni useita ongelmia, jotka tarkistimme etänä Teamviewerin avulla.

Teamviewer on arvokas työkalu. Se on turvallinen ja helppokäyttöinen, ja sen avulla voin todella nähdä, mitä käyttäjä kokee. Toinen vaihtoehto on, että asiakas pitää kamerapuhelinta tietokoneen edessä - tämä toimii harvoin edes puoliksi yhtä hyvin.

Emmi U.

"Olen työskennellyt tiiviisti Alexin kanssa Mapvisionilla ollessani ja arvostan suuresti hänen avoimuuttaan, kärsivällisyyttään ja ongelmanratkaisutaitojaan. Työskentelimme Alexin kanssa erilaisissa HR:ään, palvelukseen ottamiseen ja sisäiseen viestintään liittyvissä projekteissa. Hän on omistautunut tarjoamaan erinomaista asiakaskeskeistä IT-tukea suurella sydämellä. Voin lämpimästi suositella häntä tulevaksi tiimin jäseneksi tai kollegaksi!"

https://mapvision.fi

Tommi M.

"Alexin kanssa on hienoa työskennellä. Hän on asiantuntija kaikissa IT-asioissa, laitteiston virtualisoinnista verkostoihin, ja projekteihin vastataan asiantuntemuksella ja ratkaisukeskeisellä asenteella. Keskustelut ja suunnittelu tuntuvat aina helpoilta hauskan ja ammattimaisen vitsailun myötä."

https://mapvision.fi

Anne O.

"Minulla on ilo työskennellä Alexin kanssa Mapvisionilla. Alex on ystävällinen, avulias ja hänellä on hyvä huumorintaju. Alex on myös erittäin lahjakas IT-asiantuntijana ja hän suhtautuu työhönsä intohimoisesti. Alex on auttanut minua paljon päivittäisissä IT-ongelmissa kärsivällisesti. Yhdessä Alexin kanssa työskentelimme luodaksemme rakenteen ja prosessin työntekijöiden sisään- ja uloskirjaamista varten HR:n ja IT:n näkökulmasta. Voin suositella Alexia milloin tahansa! "

https://mapvision.fi

laptop HDD storage space

Antti T.

"Kannettavan tietokoneeni kiintolevy kaatui ja olin menettämässä paljon arvokasta tietoa. Alex pelasti tiedot, neuvoi korjaus- tai ostoarviossa aidolla palveluasenteella. Hän vaihtoi kiintolevyn, teki asennukset. Loistavaa työtä, nopeutta ja arvoa!"