Siirry suoraan sisältöön
Koti » Blogi » Nörtti paikalle – Uusi nimi. Sama loistava palvelu.

Nörtti paikalle – Uusi nimi. Sama loistava palvelu.

Nörtti paikalle new homescreen

Jännittäviä uutisia Nörtti paikalle-lta

Hei ihmiset! Tällä kertaa epävirallinen blogikirjoitus. Kunnollisen määrän "rullaavan prototyyppityön" jälkeen Nörtti kotiin, avasin "Nörtti paikalle" bisnekselle! Nörtti kotiin antoi minulle freelancerina hyvät pohjat, mutta nyt olen tässä mukana. Y-tunnus ja kaikki. :)

Vaikka "Nörtti kotiin" oli hieno nimi, olen nähnyt asiakaskuntani kallistuvan enemmän yrityskäyttäjiin. 'Nörtti paikalle' avaa käsitystä siitä, että työskentelen yrittäjien, pienyritysten ja perheiden parissa. Tarjoan tukea paikan päällä ja myös etänä.

Haaveeni on, että tämän avulla voin todella auttaa tekemään ihmisten elämästä helpompaa suhteessa heidän tietokoneisiinsa ja puhelimiinsa. Minulla on yli 13 vuoden ammatillinen IT-kokemus. Yksinkertaisesti sanottuna haluan tarjota tämän yrittäjille, pienyrityksille ja perheille. Periaatteessa kuka tahansa tietokonetta käyttävä henkilö, joka tarvitsee IT-tukea, mutta jolla ei ole budjettia hoitaakseen tai edes ulkoistaa koko IT-osastoa.

A quick digression: I was so pleased with myself when I orginally figured out the name “Nörtti paikalle”. I felt that now I had really got a grasp of the Finnish language, jonka puhun aika hyvin. I would walk around proudly with a huge smile on my face, telling folks about what I was doing, and about this great name I’d come up with. And then it came to the domain name. norttikotiin.fi. I still remember the moment, watching the smile slowly spread across my Finnish friend’s face, as she asked, “Alex. You do know what ‘Nortti" viittaa??"... Annan sinun itse tarkistaa tuon linkin. ;)

Henkilökohtaisella tasolla .. voi että .. tuntui, että oli niin monia liikkuvia osia, joita voi hallita yksin. Jossain määrin vielä on, mutta Business Helsinki, TE-Tomiston, ystävien ja perheen tuella tämä onnistuu.

Jos haluat aloittaa kanssani keskustelun siitä, kuinka voin auttaa saamaan ITsi toimimaan kotona tai toimistossa, otan mielelläni sun kanssasi kahvia!

Vastaa